17 Haziran 2014 Salı

Tagged Under:

Londra'da Bir Türk Kızı; Moeva

By: Unknown On: 20:12
  • paylaş
  • Yukarıdaki bikiniyi bulmaya çalışırken keşfettiğim bir marka; Moeva. Türk tasarımcılara sahip, Londra menşeili marka insanı sahip olmak zorunda hissettiren mayo ve bikiniler dizayn ediyor. Dünya çapında pazarı olan Moeva'nın kurucuları Burcu TogayYağmur ve Damla Zırh, ilhamını stil ikonlarından alıyormuş. Koleksiyonlarında net hissedilen retro hava da burdan geliyor sanırım. Tasarımlarının "zarafeti ön planda tutan ve abartının dozunu iyi ayarlayarak akılda kalıcı tasarımlar kullanmayı isteyen kadınlar tarafından tercih edildiğini" söylüyorlar.

    Mayo ve bikinilerin formuna ve ipeksi kumaşına baktığımda iççamaşırı tasarımlarından etkilendiğini tahmin ediyorum. Moeva, art deco esintili özgün tasarımının yanısıra materyal olarak kullandığı yüksek kaliteli İtalyan kumaşlar ve altın kaplama aksesuarlar sayesinde de fiyat olarak resmen can acıtıyor. Ayrıca minimalist, mimari ve geometrik çizgilerine, yoğun seksapelitesine ayılıp bayılsam da tam bir beyaz ten düşmanı oldukları da bariz. Tende anormal güneş izlerine sebep olmak için yaratılmışlar sanki.

    Sıradışı olmalarının yanında Moeva'nın mayo ve bikinileri aynı zamanda pratik; bikini altları çift taraflı kullanılabiliyor, göğüs destekleri ve askılar çıkarılabiliyor. Yine de bence, bu tasarımları en cazip kılan nokta her bedene uygun olup, her kilodan vücudun güzelliğini ortaya çıkarabilecek olmaları. SankiMoeva imzalı bir bikiniyle yanlış yatırım yapmak imkansız gibi. Yine de o yatırımı yapabilmek biraz güç istiyor.








    0 评论:

    Yorum Gönder