2 Mayıs 2014 Cuma

Tagged Under:

Jo Malone Mağaza Turu {Next Level AVM}

By: Unknown On: 11:50
  • paylaş
  •  Geçtiğimiz Cumartesi günü bizim kızlarla {bu sefer Yelda ve Derya işlerinden dolayı bizimle değillerdi maalesef} yine çok güzel bir mağaza turu gerçekleştirdik  Bu seferki durağımız Next Level AVM'de ilk ve tek mağazasını açmış olan, bir İngiliz markası Jo Malone idi. Bu markadan şuradaki Next Level etkinliğinde de kısaca bahsetmiştim zaten. Fakat o günkü kalabalıktan dolayı, marka hakkında pek bir şey öğrenemeden ve ürünlere tam bakamadan mağazadan ayrılmıştık. Sonrasında Başak'ın♥ iletişime geçip, mail atması ve Murat Bey'in bizleri kabul etmesi ile markayı yakından tanıma fırsatı yakaladık. 
     O gün bizlerle mağaza müdürü Murat Bey ve çalışanı Güler Hanım ilgilendiler. Kendilerine böyle eğlenceli bir gün yaşattıkları için çok teşekkür ederim.
     Jo Malone, İngiliz sadeliğini ve şıklığını ürünlerine de yansıtmış bir marka. Ürünlerindeki incelik hemen kendisini belli ediyor.
     Jo Malone'u çoğu parfüm markalarından ayıran en önemli özelliği ise "Koku, kişiye özeldir." sözü ile yola çıkarak kendi kokunuzu kendinizin yaratmasına olanak vermesi. Markadaki kokular tek başlarına kullanılabilecekleri gibi, birçok koku üst üste sıkılarak yeni kokular da elde edilebiliyor. Jo Malone'daki parfümlerle 470 adet farklı kokunun oluşturulabilmesi de bir başka güzellik 
     Jo Malone'da ürün ve koku çeşitliliği de oldukça fazla. 27 farklı koku ve isimde parfüm {7 tanesi Intense serisinden - 100 ml 260 tl, 30 ml 130 tl} bulunan koleksiyonda ayrıca;
    - el/vücut temizleme ürünleri (250 ml 110 tl, 100 ml 55 tl)
    - el/vücut losyonları (250 ml 135 tl, 100 ml 65 tl)
    - vücut için kuru yağ (100 ml 165 tl)
    - banyo yağları (plastik ambalaj 250ml 135 tl, cam ambalaj 200 ml 180 tl, cam ambalaj 30 ml 55 tl)
    - şampuan (250 ml 60 tl) ve saç kremi (250 ml 65 tl)
    - vücut kremleri (175 ml 170 tl)
    - sabunlar (100 g 55 tl)
    - ev için mumlar (60 g 80 tl, 200 g 140 tl, Intense 200 g 175 tl, 600 g 420 tl, 2.5 kg 885 tl)
    - ev için koku diffuserlar (165 ml 180 tl - 7 adet çubuk ile birlikte)
    - ev için oda kokuları (175 ml 125 tl)
    - ev için çarşaf kokuları (175 ml 125 tl)
    gibi ev ve vücut/el bakım ürünleri de yer alıyor.
     El-vücut bakım ürünleri

    Parfümler/Colognes

    Tek başına veya kombinleyerek kullanabileceğiniz parfüm setleri

    Ev için olan ürünler {mumlar, oda kokuları}

    Ev için olan ürünler {mumlar, oda kokuları}
     Jo Malone'daki mumların tümü el yapımı. Mumların el yapımı olup olmadığını da mum üzerindeki damlacıklardan kolayca anlayabiliyormuşuz. Eğer ürün üzerinde terlemiş gibi su damlacıkları oluşuyor/bulunuyor ise bu mumun el yapımı olduğunun göstergesiymiş.

     Ve işte tam mağaza girişinde bulunan en eğlenceli kısım 
     Sevdiğiniz kokuları burada bulabilir, kendi kokunuzu parfümleri karıştırarak burada yaratabilirsiniz ☺

     O gün markaya ait çok güzel bir ürünle de tanıştık. E vitaminli el ve vücut peelingi. Murat Bey denememiz için her birimizin eline bir miktar bu üründen koyup ellerimize peeling yapmamızı istedi. Birkaç dakika ellerimize ürünü uyguladık ve bol su ile duruladık, sonuca ise hepimiz bayıldık. Yağlı, şekerden az daha küçük partiküller içeren bu peeling cildi ölü deriden arındırarak, nemli, duru bir cilt bırakıyor geriye. Tek olumsuz yanı fiyatı ☺ 600 gramlık bu ürünün fiyatı tam emin olmamakla birlikte 260 tl idi sanıyorum.
     Bu arada Murat Bey'in dediğine göre bronz olamayı seven biri iseniz bu tarz bir vücut peelingine tatile gitmeden birkaç hafta önce başlanabilirmiş. Bu sayede daha etkili ve uzun süreli bir bronzluk sağlanabilir.
     El peelingi sonrası el-kol masajına geçtik. Murat Bey üşenmeden her birimize rahatlatıcı bir el-kol masajı yaptı. Siz de bir Jo Malone mağazasına gidip ücretsiz olarak bu rahatlatıcı ve mis kokulu işlemi yaptırabilirsiniz.
    Fotoğraflar için Başak'a teşekkürler

     Murat Bey'in havaya sıktığı incir ağacı kokusu -ki gerçekten de öyle kokuyor- Wild Mig & Casis eşliğinde Nectarine Blossom & Honey el/vücut temizleyicisi ile temizlenen ellerime ve kollarıma English Pear & Freesia vücut kremi uygulanarak masaj yapıldı, sonrasında Dark Amber & Ginger Lily kuru yağ ve Blackberry & Bay Cologne uygulandı. 
     Sonuçtaki yumuşacık, dinlenmiş ellerime ve kollarıma ise bayıldım ☺ 4 farklı kokunun birleşiminden çıkan koku kesinlikle bayıcı veya karışık değil aksine çok farklı ve güzel bir kokuydu. 
     Jo Malone'da 2 veya daha fazla parfümü kombinleyebileceğiniz gibi, Murat Bey'in yaptığı gibi farklı kokulardaki vücut ürünlerini de işin içine katabilirsiniz. Kokuların kendilerini belli edebilmesi için temiz tene uygulama yapmayı unutmayın.
    Murat Bey ve ben 
    Fotoğraf için Başak'a teşekkürler

     Kullanılan ürünler;
    Fotoğraflar için Başak'a teşekkürler

     Bu rahatlatıcı masajdan sonra Murat Bey'in hadi parfüm kombinleyelim demesi ile yine parfümlerin başına geçtik.
     Kendi kendimize yaptığımız kombinlerde ben Vanilla & Anise ve Peony & Blush Suede parfümlerini kombinledim. Baharatlı ve çiçeksi kategorilerinde yer alan bu iki parfüm çok hoş bir koku ortaya çıkardı. Peony & Blush Suede başlı başına harika bir koku zaten, wishlistime hızlı bir giriş yaptı kendisi.
     İlk sıkıldığında bu ikili pek hoşuma gitmese de, durdukça sevdiğim tarzda bir kokuya dönüştü. Kızların da çok hoşuna gitti bu kombin  Giderseniz benim yerime kombinleyip bir koklayın bakalım siz de sevecek misiniz ☺ 

     Kendimize kombin yaptıktan sonra bu sefer de gruplaşarak karşımızdaki kişi için, onun nasıl kokmasını istediğimizi düşünerek bir kombin hazırladık. Ben Başak ile eşleştim ☺ Ben Başak'ın temiz, çiçeksi, ferah kokmasını istediğim için kombinimde Wild Bluebell ve White Jasmine & Mint'i kullandım. Kombin Başak'ın hoşuna gitti. Başak da benim taze ve sofistike kokmamı istediği için French Lime Blossom ve Intense serisinden Iris & White Musk parfümlerini kombinledi. Ben de Başak'ın seçimlerini çok beğendim, enerjik ve yazlık bir koku çıkardı ortaya 

     Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama yazıda birçok kokudan bahsettim, bu kokuların tamamını -hatta daha fazlasını- kısa süreler içerisinde kokladım ve her parfümün/ürünün kokusunu net bir şekilde, kahve koklamaya gerek duymadan algılayabildim. Bunun nedeni Jo Malone ürünlerinde içeriğin az, kokuların net olması. Siz de gidip bir deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız 
     Ve turun sonunda ise mis kokulu dört bayan Jo Malone mağazasından ayrıldık. 





    0 评论:

    Yorum Gönder