14 Haziran 2014 Cumartesi

Tagged Under:

BOMONTİ FLOWER

By: Unknown On: 14:46
  • paylaş

  • Geçtiğimiz hafta tarihi Bomonti Bira fabrikasının restore edilen bölümlerinde Serhan Oksay'ın fotoğrafladığı bir dizi çekim gerçekleştirdik.

    Bu mekan İsviçreli Bomonti kardeşler tarafından 1890 senesinde Feriköy'de kurulmuş ve 1909’a kadar rakipsiz olarak İstanbul ve havarisinde bira üreten tek firma olarak faaliyet göstermiş. Mekanda birayı halka tanıtmak amacıyla “Bira Bahçesi” de kurularak bira kültürünü yaymaya çalışılmış.Hatta daha sonra bira bahçeleri Trakya ve Marmara Körfezi kıyılarından Eskişehir’e kadar yaygınlaşmış.Özgün şişe tasarımı, lezzeti ve düşük alkol oranıyla hemen sevilen Bomonti kendine geniş bir pazar yaratmıştır. Fabrika 1938 yılında Tekel'e geçmiş. Günümüzde ise Doğuş Holding'e kiralanmış, bu güzel mekanın kış sezonunda İstanbul'un yeni çekim merkezlerinden biri haline geleceğini öğrendik, merakla gelişmeleri bekliyoruz.


    Dizinin ilk serisinde yeni sezon Zara markalı çiçek desenli bluz ve şalvar kesimli pantalonu toz pembe ayakkabılarla kombinledim. Bu kıyafeti zevkinize uygun hasır bir şapka ile bütünlerseniz sıcak yaz günleri için uygun bir seçim olabilir.


    ***


    Last week we have realized a series of photo shoot with Serhan Oksay at the historic Bomonti brewery. This brand has been established by Swiss Bomonti Bothers at 1890 than transferred to Tekel at 1938.


    The first photos of the series demonstrate a new season Zara flower print top and baggy trousers matched with soft pink heels. You may combine it with a straw hat to your taste in order to be protected from hot summer sun.





















































    Total Look from ZARA


    Jewellery and hat Vintage









    0 评论:

    Yorum Gönder