5 Mayıs 2014 Pazartesi

Tagged Under:

The Face Shop BB Kremler

By: Unknown On: 09:38
  • paylaş
  • Bol bb kremli bir yazı ile karşınızdayım!

    The Face Shop'un diğer bb kremlerini merak edenler vardı. Aylardır tüm TFS bb kremlerini deniyorum tek tek. İşte şimdi hepsi tüm artı ve eksileriyle beraber sizin karşınıza çıkmaya hazır! :)


    TFS Ürünleri Kore'den geliyor ve Kore'nin bb krem ve makyaj konusunda hatrı sayılır markalarından biri. Geçtiğimiz yıl TR pazarına da giriş yapmışlardı. İşte şimdi elimdeki tüm bb kremleri tek tek paylaşıyorum sizlerle.

     


    Bu bb krem yağsız formülü ile  sivilceli - karma-yağlı ciltler için uygun.Sivilcelere karşı yatıştırıcı özelliği var ve aşırı yağlanmayı da kontrol altına alıyor.
    Bana kalırsa birkaç saat sonra bir miktar parlama yapıyor ve kapatıcılığı fazla yüksek değil. Ancak yağsız oluşu ve akne gibi sorunlar için üretilmiş olmasından dolayı her zaman elimin altında bulundurduğum ve bb kremler arasında favorim olan krem.
    Cilde bir miktar grilik veriyor,o yüzden hem rengi eşitlemek hem daha kapatıcı olması açısından fondöten altına kullanılınca daha iyi sonuç alınıyor.
     
     


    Suya karşı dayanıklı bb kremlerden. Oldukça sıvı bir yapısı var.Kullanmadan önce mutlaka çalkamak gerekiyor. Yapısı ince olmasına rağmen kapatıcılığı kayda değer. Yağlı ve çabuk terleyen ciltlere uygun. Ayrıca nem de veriyor ama cildi yağlı gibi gösterip parlatmıyor. Ancak rengi ten rengime göre biraz daha koyu kaldığı için; yazın hafif bronzlaşınca ve sımsıcak havalarda kullanmak üzere bekletiyorum dolabımda.



    Bu bb kremler arasında belki de işlevi en yüksek olan çeşidi bu. Cilde HD görünüm kazandırıyor. Yani özel günlerde,kamera ve fotoğraf çekimli zamanlarda kullanılmak için daha uygun.  Kapatıcılığı oldukça yüksek,tüm lekeleri kapatıp kırışıklıkları da azaltıyor. SPF30 güneş korumasına rağmen; flaşlı fotolarda yüzünüz hayalet gibi çıkmıyor. Aksine sanki cildin kendi ışıltısı gibi duran glowy bir etki yapıyor. Ancak çok az ve dikkatli kullanılması gerek,fazlası maske gibi duruyor. Özel gün bb kremi isterseniz kesinlikle bu.

     



    %70'i sudan oluşan bb krem. Müthiş bir nem verirken cilde ferahlık sağlıyor,aynı zamanda yapısı süper ince,sürüldüğünü anlamıyorsunuz bile. Tabii ki kuru ve çok kuru ciltler için uygun. Benim kullanamadığım bb krem,annem kullanıyor. Cildi kuru olanlar için verdiği nem ve hafiflik hissi gerçekten güzel. Annem kullandığı zaman bunu sürdüğünü anlamıyorum o söylemezse eğer.



    İçlerinde  kapatıcılığı en yüksek ve yapısı en ağır bb kremlerden biri bu. Zaten sihirli bb krem diye piyasaya sürülmüş. Gerçekten kapatıcılığı çok çok yüksek! Ama ciltte yok gibi durmuyor,yapısı biraz ağır.Ciltteki tüm kusurları kırmızılıkları ve renk eşitsizliklerini başarılı bir şekilde örtüyor. Yapısı yoğun ve kapatıcı olmasına rağmen bu bb kremler arasında en az parlama yapan da bu bb krem.İçinde pudra pigmentleri barındırdığından olsa gerek,bu bb krem üzerine pudra sürmeye gerek duymuyorum.Favori bb kremlerden biri daha! 


    Bendeki bb kremlerin renk tonları hepsinin ''Natural Beige''.
    Ürünleri tek tek anlatırken hangi cilt tipine uygun olduğunu yazdım zaten. Ancak şöyle bir husus var; ne yaparsak yapalım karma ya da yağlı bir cildiniz varsa ne sürerseniz sürün mutlaka parlama yapar,hele havalar sıcakken.
    O yüzden genel olarak kapatıcılıkları üzerinde durdum.
    Kapatıcılık için bb krem isteyenler; bence ilk olarak Magic bb'yi veya HD bb'yi deneyebilirler.

    Sorularınız varsa seve seve yanıtlarım.

    Herkese sevgiler x;



    0 评论:

    Yorum Gönder