28 Mayıs 2014 Çarşamba

Tagged Under:

Kayınvalidemin gözdesi

By: Unknown On: 05:58
  • paylaş


  • yeşil soğan ince doğranmış,
    2 adet enginar haşlanmış,
    1 bardak pirinç yıkanmış ılık suda bekletilmiş,
    dere otu;
    ne olur ki bunlardan?


    şapşahane pilav:)


    lakabı;kayınvalide gözdesi:)


    yeşil soğan arzu edilen yağda kavrulur,
    sonra pilav olmaya aday pirinç girer devreye,


    kavrulan bu malzemelere 
    küp olmuş enginarlar katılır,
    1,5 bardak sıcak su tuz ve de istenirse karabiber
    :)


    15 dakika demlensin,kıyılmış dereotu eklensin:)


    afiyetle yensin,
    eline sağlık kayınvalidem:))http://unlubloglar.com/read.aspx?id=57098

    0 评论:

    Yorum Gönder