2 Mayıs 2014 Cuma

Tagged Under:

GOLDEN GIRL

By: Unknown On: 05:44
  • paylaş







  • Wearing light boots during spring spills is so nice. I bought them almost 5 years ago, but they still look fine. As you know last winter season, gold color was trendy on collections. I was lucky I had one. I have a small hint for you guys, gold will again be trendy in the fall/winter season. If you can grab a couple of golden things from sale season, you will be able to use it next season. By the way, the Barbour -is classy forever. And, you know that Barbour coats are getting valuable when you wear it much! If you have a chance, get it one piece. Kisses!!..


    Bugünlerde hava resmen bizimle oynuyor. Bir bakmışız yağmur atıştırıyor, bir bakmışız bulutların arkasından güneş sinsice gülümsüyor, haydi tekrardan sert bir rüzgar ve sonuç hep birlikte titriyoruz. Sevgili Güneş'cim lütfen artık tam olarak kendini hissettir de, biz de sabah evden çıkarken kararsızlıktan vakit kaybetmeyelim. Öptüm canım!


    Altın rengi önümüzdeki sezonda koleksiyonlarda yerini koruyacakmış. Yıllar öncesinden aldığım bu altın rengi bot anlaşılan bir kaç sezon daha benimle olacak. Sizde trendleri takip ediyorsanız, indirim fırsatlarından yararlanıp önümüzdeki kış sezonuna bir adım önde girebilirsiniz benden söylemesi :)


    **Küçük bir dipnot: çay müdavimiyseniz ve Karaköy'den yolunuz geçiyorsa "Dem"'de küçük bir mola verin.





















    Coat / Mont: Barbour


    Top / Bluz: Forever 21


    Jean / Kot Pantalon: Little Big (LTB)


    Boots / Bot: ELLE (similars here)


    Rings / yüzükler: Lucid by Casette (similar here)


    Nail Art / Tırnak tasarım: Meryem Karacan








    Photography by SOS




    0 评论:

    Yorum Gönder