24 Nisan 2014 Perşembe

Tagged Under:

PRATİK MEYVELİ PASTA

By: Unknown On: 19:56
  • paylaş
  • Bahar geldi... sokaklar  cıvıl cıvıl renklerle donandı.
    IMG_0609 lale
     Bahar temizliği  anlamında arşiv temizleme amacıyla arka arkaya butik pastalarımı yayınlama kararını aldıysam da arşivde yer alan tariflerimi de sizlerle paylaşmak istiyorum,umarım dener ve beğenirsiniz...
    IMG_0595

    IMG_0604
    MALZEMELER :

    2 veya 3 kat'a ayırabileceğiniz kakolu pandispanya ( 20 cm.)
    2 paket Dr.Oetker Himmels Creme ( Şeftali tadında)
    150 gr. Yoğurt
    200 gr. Sıvı krema (Sahne)
    1 şeftali konservesi

    lale1

    YAPILIŞI:

    Pansdispanyanızı istediğiniz kalınlıkta katlandırın.
    Krema için yoğurt ve krema tozunu karıştırın ve sıvı krema ile kıvam verip leziz bir pasta kreması elde edin.
    Pasta katlarını şeftali konservesinin suyu ile ıslatın. Kremanızı kat aralarına paylaştırıp sürün.
    En üst kat'a da kalan kremayı sürüp şeftalileri dilimleyip dizin.
    Meyvelerin üzerine ister hazır jöle veya nişasta ile hayırlayacağınız jöleyi sürün.
    Afiyet olsun....
    IMG_0590





    http://eyas-cookies.blogspot.com/2014/04/pratik-meyveli-pasta_2294.html

    0 评论:

    Yorum Gönder