Bahar temizliği anlamında arşiv temizleme amacıyla arka arkaya butik pastalarımı yayınlama kararını aldıysam da arşivde yer alan tariflerimi de sizlerle paylaşmak istiyorum,umarım dener ve beğenirsiniz...
2 veya 3 kat'a ayırabileceğiniz kakolu pandispanya ( 20 cm.)
2 paket Dr.Oetker Himmels Creme ( Şeftali tadında)
150 gr. Yoğurt
200 gr. Sıvı krema (Sahne)
1 şeftali konservesi
Pansdispanyanızı istediğiniz kalınlıkta katlandırın.
Krema için yoğurt ve krema tozunu karıştırın ve sıvı krema ile kıvam verip leziz bir pasta kreması elde edin.
Pasta katlarını şeftali konservesinin suyu ile ıslatın. Kremanızı kat aralarına paylaştırıp sürün.
En üst kat'a da kalan kremayı sürüp şeftalileri dilimleyip dizin.
Meyvelerin üzerine ister hazır jöle veya nişasta ile hayırlayacağınız jöleyi sürün.
Afiyet olsun....
http://eyas-cookies.blogspot.com/2014/04/pratik-meyveli-pasta_2294.html
0 评论:
Yorum Gönder